Astrit Lulushi’s Blog

Shkurt 13, 2012

Mbrojtja dhe përmirësimi i kujtesës

Filed under: Biologji,Mjekesi,Shkence — astritlulushi @ 1:16 pm
Tags: , , , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Mbrojtja dhe përmirësimi i kujtesës duket se është fare e thjeshtë; “nëse hani pak në darkë, gjasat janë që të nesërmen do të kujtoni më shumë” – kështu thuhet në një studimi nga shkencëtarë të Klinikës Mayo, ku ata zbuluan një lidhje midis kalorive dhe ruajtjes së kujtesës.

(more…)

Tema Rubric. Create a free website or blog at WordPress.com.

Ndiqe

Merreni çdo postim të ri drejt e te email-et tuaja.

Bashkojuni 53 ndjekësve të tjerë