Astrit Lulushi’s Blog

Prill 26, 2011

Alzheimer, udhëzime të reja diagnostikimi

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës
Sipas udhëzimeve të reja për diagnostikimin e sëmundjes Alzheimer, ekspertët tani njohin tri faza të çrregullimit të humbjes së kujtesës që përfundimisht çon demecia të plotë dhe vdekje. (more…)

Tema Rubric. Create a free website or blog at WordPress.com.

Ndiqe

Merreni çdo postim të ri drejt e te email-et tuaja.

Bashkojuni 53 ndjekësve të tjerë