Astrit Lulushi’s Blog

3 Dhjetor, 2008

Revolucion i ri, në shkencë

Filed under: Shkence — astritlulushi @ 12:55 am
Tags: , ,

Astrit Lulushi

butterflyeffect1Fjalët nuk janë krijesa të gjalla; ato nuk marrin frymë, nuk ecin, nuk bien në dashuri. Megjithatë, si qeniet njerëzore, ato kanë jetën e tyre. Fjalët lindin për të shprehur një kuptim; pastaj marrin kuptime të reja, që janë zgjatje të natyrëshme të kuptimeve fillestare. Në jetë njeriu meson se cdo të thotë “nxehtë” e “ftohtë”, por ndërsa fiton përvojë, ai zbulon se ka njerëz që “nxehen” dhe njerëz “të ftohtë”, por që gjendja e tyre nuk ndikohet nga temperatura. (more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.