Astrit Lulushi’s Blog

14 Korrik, 2009

Shmangia e problemeve shëndetësore gjatë udhëtimit

Filed under: Mjekesi — astritlulushi @ 4:38 am
Tags: , , , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

planeStina e verës është një periudhë kur njerëzit shkojnë për pushime nga një vend në tjetrin. Dhe shpesh ata shqetësohen nëse janë të mbrojtur nga mikrobet kur kryejnë udhëtime të gjata dhe u duhet të qëndrojnë për shumë orë në mjedise të mbyllura si në aeroplan, tren a autobus. (more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.