Astrit Lulushi’s Blog

27 Gusht, 2009

Gazeta Dielli – në shtator e përmuajshme pas një mungese dy vjeçare

Filed under: Diaspora,Histori,Kulture — astritlulushi @ 9:59 pm
Tags: , , , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

GazetaDielliPas një ndërprerje prej 2 vjetësh, në muajin shtator gazeta Dielli do të shohë përsëri dritën e botimit. Një nga gazetat më të herëshme shqiptare, e themeluar nga Noli e Konica, dhe organ i federates mbarë shqiptare të Amerikës Vatra, kohët e fundit gazeta Dielli shënoi 100 vjetorin e saj me një seminar kulturor që tërhoqi vemendjen e shumë studiuesve. (more…)

Blog te WordPress.com.