Astrit Lulushi’s Blog

11 Mars, 2010

Jo lidhje midis telefonëve celularë dhe tumorit në tru

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Ka kohë që vazhdojnë debatet mbi lidhjet e kancerit në tru me përdorimin e telefonëve celularë. Por një studim në vendet Skandinave nuk gjeti ndonjë rritje në shtimin rasteve të tumoreve në tru edhe pse numri i telefonëve celularë në përdorim u rrit dukshëm. Megjithatë, ekspertët thonë se çështja e lidhjes midis kancerit në tru dhe telefonëve celularë mbetet e hapur. (more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.