Astrit Lulushi’s Blog

3 Qershor, 2010

Studim mbi vlerat e vitaminës D

Filed under: Mjekesi — astritlulushi @ 1:46 pm
Tags: , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Instituti amerikan i Mjekësisë është i përfshirë në një studim që ka të ngjarë të rezultojë në një rritje në konsumimin e rekomanduar ditor të vitaminës D. Studimi tregon se vitamina D ndikon në  gati çdo pjesë të trupit dhe se niveli i ulët i vitaminës D mund të jetë me pasoja të rënda për shëndetin.
(more…)

Blog te WordPress.com.