Astrit Lulushi’s Blog

12 Gusht, 2010

Sëmundja Alzheimer dhe diagnostikimi

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Dihet se me gjithë përpjekjet dhe përparimet në shkencë,  Alzheimeri vazhdon të jetë një sëmundje e pashërueshme. Ky është një problem. Problemi tjetër kryeresor është se kjo sëmundje gjithashtu nuk mund te parashikohet. Shenjat nëse një pacient ka Alzheimer ose jo, mjekët mund t’i dallojnë vetëm gjatë autospisë, pas vdekjes së pacientit. (more…)

Blog te WordPress.com.