Astrit Lulushi’s Blog

13 Shtator, 2010

Matja e pjekurisë së trurit

Filed under: Kulture,Mjekesi,Shkence — astritlulushi @ 12:59 pm

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës
Ndërsa truri zhvillohet, edhe lidhjet e neuroneve ndryshojnë. Shkencëtarët thonë se tani  mund t’i shohin këto lidhje nëpërmjet një skanimi me MRI, siç quhet shkurtimisht aparati i Imazheve me Rezonancë Magnetike. Nëpërmjet imazheve, shkencëtarët mund të dallojnë ndryshimet në të gjithë rrjedhjen e gjakut në tru, dhe mënyrën sesi pjesë të ndryshme të trurit punojnë së bashku. (more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.