Astrit Lulushi’s Blog

13 Prill, 2011

Rastet e sëmundjeve kardiovaskulare, në rënie

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Sëmundjet në zemrës dhe goditjet në tru janë shkaktarë kryesorë të vdekjeve në botë. Organizata Botërore e Shëndetësisë thotë se vetëm sëmundjet kardiovaskulare marrin jetën e më shumë se 17.000.000 njerëzve në vit. (more…)

Blog te WordPress.com.