Astrit Lulushi’s Blog

15 Prill, 2011

Çrregullimi bipolar, Catherine Zeta-Jones

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Ekspertët thonë se kur njerëz të famshëm – si aktorja Catherine Zeta Jones – shpallin publikisht se trajtohen për çrregullim bipolar, ata ndihmojnë në zvogëlimin e përçmimit dhe heshtjes që shoqëria tregon ndaj sëmundjeve mendore.  (more…)

Blog te WordPress.com.