Astrit Lulushi’s Blog

28 Prill, 2011

Adoleshentët mbipeshë, më të prirur ndaj sjelljeve të rrezikshme

Filed under: Kulture,Mjekesi,Psikologji,Shkence,sociologji — astritlulushi @ 3:37 pm

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Adoleshentët e sotëm janë mbipeshë më shumë se kurrë më parë. Të rinjtë e të rejat mbipeshë priren gjithashtu drejt veprimeve të rrezikshme dhe se një kombinim i moshës me mbipeshën mund t’i  nxisë ata për sjellje edhe më të rrezikëshme. (more…)

Blog te WordPress.com.