Astrit Lulushi’s Blog

11 Maj, 2011

Një “Recetë” për meditim

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Përdorimi i mjekësisë plotësuese dhe alternative ka ardhur duke u shtuar. Disa thonë se kjo rritje është rezultat i të ashtuquajturës terapia trup-mendje; praktikë që përqëndrohet në ndërveprimet e mendjes, trupit dhe sjelljeve me synim për të afektuar funksionet fizike dhe për të përmirësuar shëndetin. Shembuj të mjekësisë plotësuese janë meditimi, yoga dhe tai chi. (more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.