Astrit Lulushi’s Blog

19 Maj, 2011

I ftohuri i zakonshëm, pasoja jo të zakonshme

Filed under: Biologji,Mjekesi,Shkence — astritlulushi @ 2:49 pm
Tags: , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Një ditë Erin Martin, nënë dhe pronare e një biznesi, u prek nga i ftohuri i zakonshëm. Ajo humbi zërin. Kaluan javë, e muaj, dhe ajo po njësoj: i ftohuri i iku, po ashtu edhe zëri.
“Unë vetëm përshpëritja, zë nuk kisha”, thotë ajo.
(more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.