Astrit Lulushi’s Blog

27 Maj, 2011

Rekomandime të reja për gratë shtatzëna

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Kanë kaluar pothuasje 10 vjet nga dita kur Kongresi amerikan i mjekëve Obstretikë dhe Gjinekologë lëshoi rekomandimet e para për gratë shtazëna. Tani këto këshilla janë përditësuar.

(more…)

Blog te WordPress.com.