Astrit Lulushi’s Blog

10 Qershor, 2011

E. COLI, simptomat

Filed under: Biologji,Gjenetike,Mjekesi — astritlulushi @ 7:52 pm
Tags: , , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Fëmijët kanë më shumë gjasa se ​​të rriturit për të zhvilluar simptoma të infeksionit E. Koli (Escherichia coli). Shumica e njerëzve me E. Koli dallohen nga:

* dhimbje dhe shtrëngime të forta në stomak.
* Diarre, fillimisht si ujë, por shpesh përzier me gjak.
* Përzierje dhe të vjella.

(more…)

Blog te WordPress.com.