Astrit Lulushi’s Blog

13 Qershor, 2011

Paralajmërime ndaj barnave për trajtimin e prostatës

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Administrata e ushqimeve dhe barnave (FDA) ka përditësuar paralajmërimet ndaj një grupi ilaçeash që jepen zakonisht për trajtimin e prostatës. (more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.