Astrit Lulushi’s Blog

15 Qershor, 2011

Mbajtja e kafshëve shtëpiake gjatë fëmijërisë nuk shton rrezikun për alergji

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Një studim i botuar në Revistën Alergji Klinike dhe Eksperimentale zbulon se ekspozimi i fëmijëve ndaj qenve dhe maceve nuk shton rrezikun e prekjes nga alergjia e kafshëve dhe nga alergjitë e zakonëshme në vitet më vonë.

(more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.