Astrit Lulushi’s Blog

5 Gusht, 2011

Fruktozat në nivele të larta mund të rrisin nivelin e kolesterinës së keqe

Filed under: Biologji,Mjekesi,Shkence — astritlulushi @ 1:04 pm
Tags: , , , , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Fruktoza është sheqer i thjeshtë që gjendet në sasi të vogla në perime dhe fruta.
(more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.