Astrit Lulushi’s Blog

3 Shtator, 2011

SHBA, Studim mbi pijet e ëmbëla

Filed under: Mjekesi — astritlulushi @ 1:27 pm
Tags: , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Pavarësisht njoftimeve që i lidhin pijet e ëmbëla me mbipeshën, dhe përkundër përpjekjeve për të shkurajuar konsumin e tyre, një studim i ri nga Qendra për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve (CDC) zbulon se amerikanët konsumojnë një sasi të madhe të këtyre lloj pijeve.

(more…)

Blog te WordPress.com.