Astrit Lulushi’s Blog

9 Shtator, 2011

Shkenca, psikologjia dhe varësia nga ushqimet

Filed under: Mjekesi,Psikologji,Shkence — astritlulushi @ 1:43 pm
Tags: , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Është e vërtetë se shumë njerëz e kanë të vështirë të përmbahen kur është fjala për të ngrënë një ushqim të caktuar. Edhe pse e dinë se nuk është mirë për shëndetin e tyre, ata vazhdojnë të hanë dhe pak nga pak, një ditë shqetësohen se janë mbi peshë.  (more…)

Blog te WordPress.com.