Astrit Lulushi’s Blog

16 Shtator, 2011

Alzheimer dhe vetmi

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Në Shtetet e Bashkuara është rihapur një debat se çdo të thotë dashuri, besnikëri, angazhim për miqtë dhe familjarët. Debati filloi me një shkëndijë nga evangjelisti Pat Robertson kur gjatë programit të tij televiziv “700 Club” tha se shkurorëzimi është i justifikuar nëse një nga bashkëshortët ka Alzheimer. Përgjigje të papritura si kjo gjithmonë ndezin debate e përçajnë mendime..

(more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.