Astrit Lulushi’s Blog

4 Tetor, 2011

“Ndalohet punësimi i duhanpirësve?!”

Filed under: Kulture,Mjekesi,sociologji — astritlulushi @ 7:46 pm
Tags: , , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës
Disa e quajnë masë në kërkim për mirëqenie, të tjerët thonë se është tejet ekstreme.

(more…)

Grimi i fytyrës i bën gratë të duken më inteligjente

Filed under: Art,Kulture,Psikologji,Shkence,sociologji — astritlulushi @ 5:41 pm
Tags: , , , , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Shumë studime janë kryer mbi strukturën e lindur të fytyrës, dhe njerëzit nga të gjitha kulturat dhe kontinentet janë kryesisht të një mendimi se çfarë quhet “fytyrë e  bukur.” (more…)

Blog te WordPress.com.