Astrit Lulushi’s Blog

6 Tetor, 2011

Trajtim kirurgjik i dhimbjes kronike

Filed under: Biologji,Mjekesi,Teknologji — astritlulushi @ 7:01 pm
Tags: , , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Rreth 100 milionë amerikanë vuajnë nga dhimbjet kronike. Krahas vuajtjeve njerëzore, këto dhimbje kushtojnë deri në 600 miliardë dollarë në vit në kujdes mjekësor dhe prodhimtari.

(more…)

Blog te WordPress.com.