Astrit Lulushi’s Blog

26 Tetor, 2011

Adoleshentët dhe pijet

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Tingëllon si shqetësim i njohur, por fjala është për pijet e ëmbla ose të “buta” dhe jo ato alkoholike. Janë quajtur pije të buta, por një studim i ri i klasifikon ato si “gjysmë të buta”.

(more…)

Blog te WordPress.com.