Astrit Lulushi’s Blog

3 Nëntor, 2011

Lëkura ka “sy”

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës
Trupi është organizëm i përbërë nga organizma më të vogla. Pra, çdo organizëm është trup në miniaturë dhe logjikisht, në vetëvete duhet të ketë gjitha tiparet; tru, gojë, sy, veshë etj.

(more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.