Astrit Lulushi’s Blog

8 Nëntor, 2011

Një vaksinë e rikombinuar kundër kancerit në gji dhe vezore duket premtuese

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Vaksina e re rikombinuar (Transvac) quhet Poxviral dhe një studim në revistën “Klinical Cancer Research”” thotë se ajo është treguar e efektshme për ngadalësimin e zhvillimit të kancerit në gji dhe vezore – dhe në zgjatjen e jetës së pacienteve.

(more…)

Fëmijët e etërve me depresion, më në rrezik nga problemet emocionale

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Shumë studime kanë treguar se fëmijët mund të ndikohen negativisht nga sëmundjet mendore të nënave . (more…)

Blog te WordPress.com.