Astrit Lulushi’s Blog

14 Nëntor, 2011

Fëmijët dhe Kolesteroli

Filed under: Biologji,Gjenetike,Kulture,Mjekesi,Shkence — astritlulushi @ 8:46 pm
Tags: , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Forcimi i arterieve është problem jo vetëm për të rriturit. Akademia amerikane e pediatrisë tani rekomandon që të gjithë fëmijët 9 vjeç e sipër duhe të kontrollohen për nivel të lartë kolesteroli.

(more…)

Efekti Domino i dietës

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Një studim vë në dukje se kur një anëtar i familjes i nënshtrohet ditetës për të rënë nga pesha, në këtë betejë përfshihen edhe pjestarë të tjerë të familjes.

(more…)

Blog te WordPress.com.