Astrit Lulushi’s Blog

11 Janar, 2012

Pullat me Nikotinë përmirësojnë kujtesën

Filed under: Biologji,Gjenetike,Mjekesi — astritlulushi @ 7:19 pm
Tags: , , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Miliona njerëz përdorin pulla me nikotinë për të lënë duhanin. Një studim tregon se kjo mënyrë mund të ndihmojë edhe për trajtimin e disa pacientëve me dëmtime mendore.

(more…)

Dallimet midis burrave dhe grave

Filed under: Kulture,Psikologji,Shkence,sociologji — astritlulushi @ 1:51 pm
Tags: , , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Një studim i ri tregon se burrat janë ndryshe nga gratë. Tani, ju mund të thoni “kjo dihet.” Por studimi zbulon se dihet vetëm gjysma.

(more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.