Astrit Lulushi’s Blog

24 Janar, 2012

Një qasje e re kirurgjike

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Mjekët tani përdorin valët zanore në vend të bisturisë; koha e rimëkëmbjes është e shpejtë, vetëm disa sekonda. Dhe rezultatet e para të një qasje të tillë janë dramatike.

(more…)

Blog te WordPress.com.