Astrit Lulushi’s Blog

1 Shkurt, 2012

Miratohet një ilaç kundër Fibrozës Cystike

Filed under: Biologji,Gjenetike,Mjekesi,Shkence,Teknologji — astritlulushi @ 12:57 pm
Tags: , , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Ka shpresë të re për ata që vuajnë nga një formë e rrallë e fibrozës cistike. Agjencia amerikane e Ushqimeve dhe Barnave miratoi dje ilaçin e parë
që trajton shkakun kryesor të fibrozës cystike; sëmundje që grumbullon mukus në mushkëri dhe organe të tjera, duke çuar në infeksione, probleme të tretjes dhe vdekje në moshë të re.

(more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.