Astrit Lulushi’s Blog

Shkurt 8, 2012

Sëmundja misterioze godet qytetin

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Frikë dhe zemërim është përhapur anembanë qytetit LeRoy në shtetin Nju Jork. 19 vajza të reja janë prekur nga një sëmundje e panjohur.

(more…)

Reklama

Blog te WordPress.com.