Astrit Lulushi’s Blog

14 Shkurt, 2012

Lidhje midis natriumit, kalciumit dhe aritmisë

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Njerëzit provojnë dridhje në zemër. Për ‘to thuhet se janë emocionale. Por një studim i ri sugjeron se dridhja në zemër mund të ketë më shumë lidhje me lëvizjen e joneve të natriumit (sodium), sesa me shikimin e dikujt në një dhomë të mbushur me njerëz.

(more…)

Blog te WordPress.com.