Astrit Lulushi’s Blog

16 Shkurt, 2012

Shqetësime në rritje ndaj barnave të falsifikuara

Filed under: Biologji,Gjenetike,Mjekesi,Shkence,Teknologji — astritlulushi @ 3:13 pm
Tags: , , , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Ekziston një frikë se barnat e falsifikuara janë në rritje. Kohët e fundit, autoritetet britanike njoftuan Administratën amerikane të ushqimeve dhe barnave se në disa farmaci kishin zbuluar Avastin të fallsifikuar me etiketa të shkruara frëngjisht. Shishet me ilaçin e vërtetë Avastin përmbajnë etiketa në anglisht me emrin e firmës prodhuese Genentech.

(more…)

Humbja e dëgjimit, gjendje e patrajtuar

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Miliona njerëz kanë vështirësi për të dëgjuar, por vetëm një numër i vogël i tyre përfitojnë nga aparatet ndihmëse të dëgjimit.

(more…)

Blog te WordPress.com.