Astrit Lulushi’s Blog

21 Mars, 2012

Aspirina dhe lufta kundër kancerit

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Aspirina është ilaçi më i përgjithshëm. Marrja e saj është kthyer në një rit të përditshëm.

(more…)

Disa barna mund të jenë më pak të dobishme se sa mendojnë mjekët

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Sa i informuar është mjeku juaj? Sepse del se rezultatet e disa studimeve të rëndësishme mjekësore nuk arrijnë deri tek mjekët.

(more…)

Blog te WordPress.com.