Astrit Lulushi’s Blog

26 Mars, 2012

Gjumi dhe zemra

Filed under: Biologji,Gjenetike,Mjekesi,Shkence — astritlulushi @ 1:53 pm
Tags: ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Ka njerëz që ndjehen gjithmonë të lodhur. Kjo mund të vijë edhe nga gjumi i pamjaftueshëm.

(more…)

Blog te WordPress.com.