Astrit Lulushi’s Blog

27 Mars, 2012

Kirurgjia dhe diabeti

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Një studim i ri nga mjekët e Klinikës së Klevelandi tregon se pacientët diabetikë mbipeshë që iu nënshtrua operacionit bariatrik u përmirësuan dukshëm ose u shëruan plotësisht nga kjo sëmundje.

(more…)

Blog te WordPress.com.