Astrit Lulushi’s Blog

30 Mars, 2012

Autizmi, më i përhapur sesa mendohej

Filed under: Biologji,Gjenetike,Mjekesi,sociologji — astritlulushi @ 1:11 pm
Tags: , , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Një raport i ri i qeverisë amerikane thotë se autizmi është më i zakonshëm sesa mendohej më parë – ky çrregullim prek më shumë se 1 në 88 fëmijë.

(more…)

Kanceri – i parandalueshëm në 50% të rasteve

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Përparime të mëdha janë bërë në diagnostikimin dhe trajtimin e kancerit ndërkohë që kërkimet për një kurë vazhdojnë.

(more…)

Blog te WordPress.com.