Astrit Lulushi’s Blog

16 Prill, 2012

Ndikimi i kafesë në tru

Filed under: Biologji,Gjenetike,Mjekesi,Shkence — astritlulushi @ 12:43 pm
Tags: , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Kafeja, në masën e duhur, ndihmon për të mbajtur zgjuar, të përqëndruar dhe në humor. Ajo është droga më e njohura në botë – gjendet kudo. (more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.