Astrit Lulushi’s Blog

19 Prill, 2012

Ilaç premtues kundër dridhjeve epileptike

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Një lajm inkurajues për ata pacientë me epilepsi, konvulzionet e të cilëve janë rezistentë ndaj trajtimeve aktuale. (more…)

Aktori Ryan O’Neal në luftë me kancerin

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Aktori Ryan O’Neal thotë se ka kancer në prostat. Kanceri ndodhet në fazën e dytë dhe jo në fazën e katërt, siç ishte njoftuar nga revista People.

(more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.