Astrit Lulushi’s Blog

20 Prill, 2012

Ushqimi dhe goditja në tru

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Shtohen dëshmitë se një dietë me pak yndyrë mund të ndihmojë parandalimin e goditjeve në tru.

(more…)

Seleksionimi gjinor – përzgjedhje e drejtë apo e gabuar?

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Doni djalë apo vajzë? Ju mund të përzgjidhni gjininë e fëmijës që në embrion. (more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.