Astrit Lulushi’s Blog

24 Prill, 2012

Kujdes shëndetësor – por me çfarë çmimi?

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Një disbalancë e madhe vihet re midis çmimit dhe shërbimit mjekësor në Shtetet e Bashkuara.

(more…)

Skleroza e shumëfishtë edhe mund të ndalet

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Përdorimi i herëshëm i ilaçit kundër sklerozës së shumëfishtë (MS) mund të ngadalësojë keqësimin e sëmundjes. (more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.