Astrit Lulushi’s Blog

2 Maj, 2012

Pijet e energjisë dhe dhëmbët

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Një studim i kohëve të fundit publikuar në revistën General Dentistry, thotë se një rritje alarmante në konsumin e pijeve të sportit dhe të energjisë, veçanërisht mes adoleshentëve, është duke shkaktuar dëme të pariparueshme të dhëmbëve, sepse këto pije përmbajnë nivele të larta aciditeti që gërryejnë smaltin apo shtresën e jashtme me shkëlqim të dhëmbit. (more…)

Vitaminat shtesë dhe Kanceri

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Një studim i ri tregon se nëse merrni shtojca dietike me shpresë për të shmangur kancerin – ju mund jeni duke humbur paratë tuaja.

(more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.