Astrit Lulushi’s Blog

10 Maj, 2012

Barnat dhe fëmijët

Filed under: Biologji,Gjenetike,Mjekesi,Shkence — astritlulushi @ 11:56 am
Tags: , , , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Udhëzimet në etiketat e shumë barnave nuk përfshijnë informata mbi dozat për fëmijë. Për këtë arsye fëmijët shpesh quhen “jetimë terapeutikë”. (more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.