Astrit Lulushi’s Blog

21 Maj, 2012

Tymi i duhanit dhe pasojat afatgjate tek fëmijët

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Shkencëtarët tani kanë vendosur lidhjen midis duhanit që pihet në prani të fëmijëve dhe sëmundjeve të frymëmarrjes kur ata rriten.

(more…)

Procedurë pa barna për trajtimin e astmës

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Një spital në veri të Teksasit është i pari në rajon që po provon një procedurë e cila mund të ofrojë lehtësim afat-gjatë të personave me astmë.

(more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.