Astrit Lulushi’s Blog

28 Maj, 2012

Jeta në Tokë – rilindje pas 10 milionë vjetësh

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Shkencëtarët e dijnë se 250 milionë vjet më parë, jeta në tokë thuajse u shua – vetëm 10 për qind e bimëve dhe kafshëve mbijetuan. Kjo periudhë quhet “vdekja e madhe”. (more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.