Astrit Lulushi’s Blog

4 Qershor, 2012

Një parazit i ri i rrezikshëm

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Kohët e fundit, një titull lajmi shqetësues dhe hutues – një revistë mjekësore njotoi për një sëmundje pak të njohur infektivie.

(more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.