Astrit Lulushi’s Blog

5 Qershor, 2012

Neglizhimi në fëmijëri dhe kanceri në moshë të rritur

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Shkencëtarët morrën në shqyrtim rreth 100 burra e gra me kancer në lëkurë. Ata matën indet e tumorëve për të parë intensitetin e reagimit të sistemit të tyre imunitar.

(more…)

Blog te WordPress.com.