Astrit Lulushi’s Blog

7 Qershor, 2012

Gjenetika dhe paraliza obstetrike cerebrale

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Cerebral Palsy – Paralizë Obstetrike Cerebrale ose shkurtimisht CP, është një grup çrregullimesh që mund të përfshijë trurin dhe funksionet e sistemit nervor si lëvizjet, të mësuarit, dëgjimin, shikimin dhe të menduarit.

(more…)

Frojd, faj dhe depresion

Astrit Lulushi, <;;a href=”http://www.voanews.com/albanian/news/” target=”_blank”>;;Zëri i Amerikës

Studime të ndryshme kanë treguar se truri i një njeriu me depresion reagon ndryshe ndaj ndjenjës së fajit – edhe pasi ka dalë nga gjendja depresive.

(more…)

Blog te WordPress.com.