Astrit Lulushi’s Blog

18 Qershor, 2012

Gjumi – Vendasit vs. Emigrantët

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

“Aftësia për të marrë sasinë e duhur të gjumit varet nga përkatësia etnike, racore dhe vendlindja” (Scientific American)

(more…)

Blog te WordPress.com.